Dan före dopparedagen

Hoj hoj
Idag är det dan före julafton.
Mormor kom nyss och jag har precis gjort klart min bok till Bella. Känner mig väldigt duktig faktiskt.
Fler julklappar ligger under granen och mamma håller på och bakar i köket. Det stinker i och för sig( det är brödet hon gör varje år, det är hjortronhornssaltet som luktar) men men
Det är i alla fall mysigt. Jag gick upp sju imorse och fortsatte att skriva. Jag vet att jag är störd men jag kunde inte sova. För det första var jag hungrig och sen så ville jag helt enkelt inte sova mer. Svårare än så var det inte.


Mcfly - The ballad of Paul K

Dan före dan före dopparedagen

Idag inhandlades de sista julklapparna. Till mormor och farmor bland annat. Och så köpte jag en bolero till nyår eller julafton. Jag vet inte riktigt än.
Idag har vi klätt granen också. Den blev jättefin. Och så har vi lagt alla julklappar under den. Det är sjukt många och det är bara våra. Sen kommer alla andra också lägga fler klappar under julgranen då kommer det bli riktigt många.
Det ska bli så mysigt.

Markus Fagervall - Something real
Kill Hannah - Lips like morphine

Städning

Idag har vi städat, Malin och jag. Det blev väldigt fint och juligt. 
Snart är det jul och imorgon ska vi sätta upp granen och lägga julklapparna under den.

Igår var det julavslutning i skolan. Det var skönt men väldigt långdraget. Först var det en massa elever som skulle göra olika saker. Sedan skulle lärarkören sjunga också. Men musikvideorna var bra. Det är det man vill se på avslutningsjippona. 
Sedan åkte jag och Elena in till stan för att möta Bella. Vi skulle byta julklappar. När vi väntade på Bella så kom Malin också på samma buss som henne. Hon skulle träffa Sanna. Då ville jag också träffa henne och se hennes bebismage. Hon var jättesöt. Sedan handlade vi lite julklappar eller jag köpte en till Malin. Och så köpte jag en jättesöt klänning. :) 

"Tim är en tjuv och bedragare, vilken loser"
"Vad säger ni, ska vi ta en konjak och stärka oss lite"

AFI - Prelude 12/21
AFI - Summer Shudder
AFI - Love like Winter
Three Days Grace - Hela skivan One-X
Inflames - Only for the weak

Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!