The Scrapbook




















The Destiny will be

Snart ska jag träffa martina för en fika. Jag har nyss sett ett Smallvilleavsnitt och väntar på att Lois ska komma tillbaka. Jag är ledsen men utan henne är den ingenting. Men jag måste ändå se. Lana och Clark är inte menade för varandra. Så hon kan ju bara dra. Men om två avsnitt kommer hon. Jag har kollat lite...
Lois and Clark Forever... Så är det bara. Nej nu måste jag lämna serievärlden.

Det börjar bli nervöst inför matteprovet nästa vecka. Jag kommer att bli så besviken om jag inte klarar det men hur stolt jag kommer att bli om jag klarar det. Det vill jag inte ens tänka på. För då blir jag så nervös. Så nu ska jag hårdplugga fram tills dess. Eller från och med söndag i alla fall :p Och om jag klarar det så har jag gjort det alldeles själv...

Nej nu ville Malin någonting så det är allt för nu...

Paramore - CrushCrushCrush

The trailer

Här är trailern till Män som hatar Kvinnor:



Igår träffade jag Charlotte och då pratade vi om denna bok och kommande film och nu kan jag se den här om och om igen tills den har premiär. Och som du sa Charlotte så är det en månad kvar nu. Fy  fan vad fort det gått ändå. Det var ju ett tag sen jag fick reda på att det skulle bli filmer av böckerna och nu är den snart här :)

Nu åter tillbaka till matten...


Big movie coming up

Nu är det ungefär en månad kvar tills Män som hatar kvinnor kommer upp på bio och som jag längtat efter den. Jag vill inte bli besviken men jag tror inte att jag blir det faktiskt. Jag har sett trailern och det verkar lovande. Jag har ju pratat om den här boken ett flertal gånger och ni som inte läst den, gör det! För den är verkligen bra.

Men i alla fall. Pluggat matte har jag gjort och ska lämna in en uppgift imorgon och det gick bra med den faktiskt. Bättre än väntat. Jag hoppas att resten också går bra.

Men nu är det sovdags...

Pussycat dolls - Halo
återigen

Älska

Mitt Manchester United spelade idag och vann mot Tottenham men jag såg inte hela för samtidigt var det handboll och det ville Malin och Tobias kolla på så jag fick snällt zappa under pauserna men United vann såklart så det var lugnt. Fast det är klart att jag ville följa Sverige också. Men handbollskillarna förlorade tyvärr. Man kan inte lyckas jämnt. Det blir nya tag igen imorgon.

Och nu precis har jag hunnit med två avsnitt av Greys anatomy och ett Förhäxad avsnitt. Det är något jag unnar mig typ varje dag efter matten.

Och just nu lyssnar jag på Pussycat dolls - Halo och If I was a man. Men hela skivan är bra.
Ganska stor skillnad mellan In flames och Pussycat dolls men jag lyssnar på det mesta så det är inte så konstigt. Inte konstigt alls.

Jag kan på något sätt lära mig gilla artister. Jag har börjat älska Håkan Hellström lite. Eller jag förstår varför så många gör det. han har något speciellt. Det går inte att komma ifrån. Visst han har inte den bästa rösten men det är ju inte direkt så att han själv tror det... När jag var hos Bella så tittade vi lite på P3guld galan och jag trodde att han skulle vinna och att jag ville det och då undrade Bella(Jag förstår att du undrade det, jag undrar det lite själv) om jag blivit galen för jag gillade honom ju inte förut men jag tror snarare att jag blivit klok. Jag kan ändra mig. Jag gör det jämt och ständigt. Det vore ju jobbigt om man inte fick det utan måste stå för allt man tyckte förr. Jag gillade Dr Bombay när jag var liten. jag måste säga att jag inte direkt diggar hans musik längre. Jag har ändrat mig helt enkelt. Svårare än så är det inte. Vissa saker håller man fast vid, med vissa gör man det inte.  Men jag måste få tycka som jag vill precis som jag tycker att alla ska få tycka som dem vill. Annars skulle det vara tråkigt.

Som att JAG älskar Manchester United. För mig finns det inget bättre fotbollslag. De kommer nog alltid att ligga mig närmast. De kan bli slagna av alla andra men det spelar ingen roll. Jag älskar att se dem spela. Att se att de flesta i ett lag verkligen älskar sin klubb och sina fans. Att de ger allt. Att de visar hjärta. Det var det jag föll för hos Manchester United för många år sen och jag har fortfarande inte rest mig. Det kan låta löjligt. Men jag bryr mig faktiskt inte. Det är så det är.

Och det här med In flames som jag tjatar om. Jag vet inte vad det är. Jag älskar deras musik och jag älskar dem. Jag vet inte när det började men det är speciellt. Man kan tycka att det bara är oljud men någonstans insåg jag att det inte alls var det utan långt ifrån och att när jag hör vissa låtar så får jag rysningar fortfarande.

Jag har ju pratat förr om min kärlek till Astrid Lindgren och barnfilmer överhuvudtaget. Karlsson på taket är en av mina absoluta favoritfilmer och jag måste stå för det. Skulle jag inte stå för det skulle hela jag vara en fejk. Jag skulle inte stå ut. För jag vill stå för de saker jag älskar. Det gäller människor och platser också.

Jag bryr mig inte om vad andra tycker men jag bryr mig om folk och det jag älskar. Min familj och Bella som jag vet alltid finns där för mig och som jag alltid finns där för. Jag vill tro att det är därför vi är här. Inte för att hata utan för att älska. Jag vill inte säga att jag är så mycket mer speciell än andra människor eller jo det vill jag för alla är vi speciella. Och vi ska göra det vi vill. Vi har bara ett liv. Det är som jag sa till Mamma och Pappa när de pratade om jobb och sånt. Jag vill göra någonting jag vill göra och det önskar jag att ni också kunde göra. Varför gå hela livet och göra något man inte vill. Vi har ju ett liv och valet att göra vad vi vill. De förstod då... Äntligen förstod de vad jag menade... även om min framtid inte är färdigplanerad så tror jag att jag vet vart det lutar åt och det löser sig som pappa brukar säga. Well said. Well said...

Nej nu måste jag gå och lägga mig. Det här inlägget blev långt men viktigt för mig att skriva...

Men till sist vill jag bara säga att visst kan man tycka att Karlsson på taket är ego och att han är elak mot lillebror ibland men är vi alla inte det ibland mot dem vi älskar. Vi älskar dem ju inte mindre för det. Och om ni tittade noggrant så skulle ni se andra nyanser av karlsson som är fantastiska och som jag önskar alla insåg. Det var nog där allt började med att jag var stolt över mig själv och det jag älskar... 



Dresses







The Chosen Pessimist

Rockbjörnen igår. Jag kollade inte och jag missade ju inget heller för In Flames fick inget pris. Dåligt tycker jag men ni skulle fått alla priser om jag fick bestämma.

Jaha annars då. Ska ju plugga matte men har kört fast och det är för att mina miniräknare inte kan räkna ut de talen som de ska så det är faktiskt inte mitt fel men jag ska sätta mig snart och göra ett nytt seriöst försök till att lösa några tal.

Ikväll är det Let´s dance igen och det ska bli kul. Jag hejar på Morgan Alling för han har en sån dansglädje så det finns inte och för att han dansar bra.

Nu ska jag fortsätta räkna.
Jag lägger upp bilder på klänningarna jag köpte i Örebro senare.



Tired

Jag är helt sjukt trött efter dagens jobb. Nu har jag tittat på allt för många Förhäxad avsnitt vilket jag inte borde utan istället så borde jag ha suttit med matteböckerna men emn jag får börja nu.

Just det jag kom ju hem igår från Bella. Med väldigt mycket att bära. Det var som sagt jättemysigt hos Bella och det var tråkigt att lämna henne men vi får ses snart igen och så pratar vi ju typ varje dag. Plugga på nu, Bella! Det ska jag göra.

Dessutom jobbade jag jättemycket på min scrapbook. Det kanske kommer bilder från den senare.

Kevin Rudolf - Livin It Up

Hos Bella

Nu sitter jag i Bellas lilla lägenhet i Örebro och tar det lugnt. Vi har haft det jättemysigt. Igår och idag var vi inne i stan och shoppade och snart ska vi göra middag. Sedan ska vi väl äta chips och godis. Väldigt bra shoppingdag idag alltså. Jag köpte två klänningar på Zara för 300 spänn. Det var roligt.
Helt sjukt lite folk på Örebros gator idag och mycket var stängt men både jag och Bella kom överens om att det är skönt i en småstad för det är lättare att hitta kläder. Ska man gå i Stockholm så är det packat med folk överallt alltid. Men det finns ändå ingenting som Stockholm. Jag tror aldrig någon annan stad kommer att kännas lika hemma som Stockholm. Den vackraste staden enligt mig...

Lady Gaga - Lovegame

Panic

Jag hade ju bestämt mig för att gå upp klockan åtta imorse för att sätta igång med matten men så blev inte fallet utan när klockan ringde bestämde jag mig tydligen för att ligga kvar en timme till. Så innan jag ens var inne så var klockan kanske tio och det dröjde ett litet tag till innan jag satte mig för att börja jobba med det. Så första inlämningsuppgiften tänkte jag. Hur svår kan den vara? Det visar sig att jag inte fattar ett skvatt av vad den handlar om och tycker att allt verkar flummigt. Jag börjar jobba i boken istället och det fungerar bättre men jag kan inte släppa uppgiften som jag inte förstår så jag sitter typ hela dagen och paniken smyger sig på mer och mer. När pappa kommer hem från jobbet så frågar han vad jag gjort idag  (på det där sättet som det låter som att jag inte gjort ett skit) varpå jag säger irriterat att jag suttit med matten hela jävla dagen utan att fatta ett skvatt och då förstår han och hjälper mig fastän inte han heller kan men vi kommer fram till att jag missförstått och när jag senare fortsätter så hittar jag början till en lösning så jag hoppas att det ska gå bra imorgon när jag ska sätta igång igen....

Så nu är det dags att sova!!
Godnatt!!


Golden dawn

eller inte... Jag hade bestämt mig för att gå upp tidigt för att kolla om det kommit upp någon matteuppgift men inte alls. Det är väl skönt i och för sig men det skulle känts skönare om jag kunnat börjat men men. Det är bara att hålla koll under dagen och imorgon...

Annars ska jag inte göra någonting speciellt. Hoppas på att mina foton som jag skickat efter kommer idag för då ska jag börja klippa och klistra i min scrapbook som jag fick i julklapp. Det ska bli kul.. Jag har skickat efter en massa partybilder så det ska bli roligt att se hur det blir. 

Men nu ska jag nog gå och spela zoo tycoon och titta på någon film samtidigt.

Forever Manchester United




3 - 0 mot Chelsea. De visar vart skåpet ska stå och vilket bra lag de är...
Mitt hjärta kommer alltid att tillhöra världens bästa lag Manchester United!


Spooks in the attic

Nej nu måste jag skriva för nu var det ett tag sen. Det har inte hänt speciellt mycket förutom att Bella kommit hem. Imorgon börjar jag plugga Matte C och det ska bli roligt faktiskt, att göra någonting vettigt.

Och så ikväll klockan fem börjar matchen mellan mitt Manchester United mot Chelsea. Ingenting jag kommer att missa i alla fall.

Pussycat dolls - I hate this part

igen för den är så bra




They are the greatest

In flames vann en Grammis för årets hårdrock. Fan vad glad jag blev och när de spelade. Snacka om att höja hela galen några om inte många snäpp. Jag fattar inte hur man kan vara så bra. För mig är ni störst...

In Flames - Alias



Sunday Bloody Sunday

Jaha Söndag. Jag hatar egentligen söndagar men numera är de inte direkt någon skillnad mot andra dagar. Vilket är skönt. Det är nästan så att de är mysiga. I och för sig var de det förr också men när man visste att man skulle gå upp klockan sex dagen efter för att gå till skolan så känns söndagen inte så rolig. Men det skönaste var när man var ledig en måndag och man kunde stanna uppe sent för att titta på Beck eller Wallander som gick på fyran. Det spelade ingen roll om man sett dem före för det var bara mysigt.

Idag ska jag gå till Bella klockan 2 för att titta på film. Och imorgon ska vi fika med Martina.

Angående Nyår då: Jag var rätt trött men det blev ändå roligt. Framförallt väldigt skönt att vi var hemma på ön så att när vi skulle gå hem så var det bara 100 meter hem. Alla gillade maten och det var bra det.



Pussycat Dolls - I Hate this part