Friday

I helgen kommer Bella hem men alltför kort tid. Vi blev båda väldigt ledsna med tanke på att vi knappt hinner träffas men ikväll sent när hon kommer så ska vi träffas i alla fall och på söndag innan hon åker. En annan anledning varför det blir tajt är för att jag ska spela innebandy hela natten på lördag. Det ska bli jätteroligt men jag förstår inte hur jag ska orka. Hanna är med i Scouterna och de skulle vara med i denna turnering. Hon frågade oss alla om det var någon som var på och Emeli och jag bestämde oss för att hoppa in och ställa upp men jag tror det blir väldigt roligt.

Nu kommer det att bli mycket i skolan fram till jul och även efter jul. Men det ska bli spännande med ett projektarbete om Sunne återigen. Fast det programmet som vi ska jobba med och göra kartor i är väldigt krångligt. Vet inte hur vi ska klara det men det löser sig nog. Vi ska ha en del labbar för att lära oss.


Shakira - Costume Makes the Clown




Shakira, Shakira!

Idag har jag vaccinerat mig mot svininfluensan. Det känns skönt att äntligen fått det gjort. Hoppas att jag inte blir sjuk imorgon bara för då måste jag till plugget för ett seminarium.

Idag träffade jag Charlotte för en fika på Vete-katten. Där min syster ska praktisera i vår. Det var jättemysigt. Vi åt Lussekatt båda två och drack varm choklad.

Sen vaccinerade vi oss alltså och sen åkte vi hem och vi lagade stekt falukorv med riktigt potatismos. Väldigt gott. Till efterätt hade Malin gjort nyponsoppa med mandelbiskvier med grädde till. Mums fillibabba. Det är min syster det! <3

Jag är helt galen i Shakira just nu så lyssna på den här bland annat:
Shakira - Men in this town lysande. Jag har aldrig fattat hur bra hon är...

Run with the wild horses...

Don´t ever take your love away from me

Det känns så skönt att ha pratat ut med dig Elena! Nu ska vi höras oftare <3

Och jag ska finnas där för dig som jag gjorde förr :)

Ååp Ååp ;)


But I sure know there's someone, around somewhere who's meant to be.


I am on my sisters side!
Jag har funderat över det här med att vara speciell. Jag tror mer på att ingen av oss är speciell. Vi har ungefär samma känslor allihopa. Ilska, lycka, kärlek och hat. Man kan inte ha mer speciella känslor än någon annan.
Det konstigaste är folk som tror att de är så speciella att vi andra inte är lika värdefulla som dem. Att deras liv är så speciella att vi ska vara glada om de hör av sig någon gång ibland och ära en med sin närvaro den värdefulla lilla tiden man umgås. Då känner man sig inte direkt ärad snarare känner man att det inte är en riktig vän. Utan en vän som bara vill vara vän när de känner för det (Detta gäller inte några av mina vänner, bara en parentes) Men jag kan känna igen mig.
Även om man har en pojkvän så behöver man vänner som kan finnas där för en. Som frågar hur det är utan att vilja ha något och som man själv gör detsamma för. Som man bryr sig om. Ha någon som alltid står där när det blåser (Jag förstår att jag har en extrem tur som har en syster och en Bella m.fl).
Men åter till att vara speciell. Jag vet att jag är speciell för de jag bryr mig om. De stannar hos mig och jag hos dem. Och för mig räcker det. För dig gör det inte det. Du måste hela tiden vara unik och de som är så här (för det finns många) får det jobbigt att hela tiden hålla uppe det unika och speciella. Inre säkerhet är ju det som vi borde sträva efter. Man kan tro att du har det men så är det inte och vi vet det. Det är som om du vill till botten. Som att du inte tror att du kan nå toppen vilket är synd för jag gillar dig.
Jag tror du är extremt lättpåverkad. Jag tror att du alltid letar efter att ha någon som säger att det alltid är andras fel att saker händer. Och du tror på dem. Du tror på allt. På allt utom evig vänskap. Mer på vänskap på dina villkor. Det finns alltid någon kvar som du kan prata ut hos och vända alla andra ryggen... Tills nästa gång du ärar oss med din närvaro. Du får tycka vad du vill om mig och hålla med och skratta när någon hånar mig för jag vet att det är du som är osäker. Jag har mitt inre självförtroende. Och det har verkligen inte du. För då skulle du inte anstränga dig så hårt med att vara speciell. Då skulle du bara vara det..

Lyssna!
Shakira - Did it Again
Shakira - Men in This Town
Shakira ft Wyclef Jean - Spy
Shakira - Eyes like yours (Ojos Asi)

Run with the wild horses...




I wanna dance and laugh with you! Now!



Alltför längesen sist! Måste hända snarast...

Idag var jag och syster på bio och såg "Så Olika". Den var helt underbar och underbarast av alla var Johan Widerberg. Det bästa med en film är när man går därifrån med en skön känsla och det gjorde man på denna precis som med Heartbreak Hotel ;) Gå och se!

Och Lyssna på dessa!
Natasha Bedingfield - Wild Horses
Kylie Minogue - Where The Wild Roses Grow



Weekend

Åhh, helg!!!! Och en helg som jag bara ska vara hemma och slappa. Det ska bli såå skönt så. Visst är det roligt att hitta på saker men nu vill jag bara ha en helg hemma och mysa.

Annars har jag och min andra gruppmedlem Annika (fult att det heter grupp när man är bara två i gruppen men men) blivit typ klara med vår inlämningsuppgift. Jätteskönt. Då kan jag ta det rätt så lugnt i helgen i alla fall och förmodligen vara ledig tisdag, onsdag och torsdag nästa vecka. Det känns härligt att vara ledig i veckan också :)

Lyssnar just nu på Kents nya skiva. Den är riktigt härlig faktiskt. Och väntar på fredagsmat. Hasselbackspotatis med fläskfilé. En gammal goding som det var ett tag sedan jag åt sist så det ska bli mums.

Nu ska jag titta på One Tree Hill.

Vi hörs!

Painting Over The Cracks!

Det är så tråkigt väder och det är lite så jag känner mig. Grått och trist. Jag längtar till julen. Julskinkan är det som jag längtar mest efter. Mums.

Jag var ute i Lördags med Martina för att fira hennes kompis som fyllt 20. Det var inte alls roligt. Det är inte roligt att gå ut. Vi drack för mycket och det känns bara skit efteråt. Jag har bestämt mig för att inte dricka när inte Bella är med. Det känns bäst så för jag litar inte på mig själv längre och det känns så hemskt. Bella fick dock mig på bättre humör igår när vi pratade. Vet inte vad jag skulle göra utan henne som jag sagt så många gånger. Det har hänt alltför många saker ute som gör att det inte är värt det längre. Visst kommer jag gå ut men jag kommer att köpa med mig typ för lite dricka. Hellre det än för mycket. Alltså det låter värre än det var men jag har förstorat upp detta för att det inte ska gå för långt. En förlorad Iphone och ett fall i en rulltrappa får tala för sig själv! Nästa gång kan något värre hända.

Nej nu måste jag börja plugga. Måste ha kommit en bit idag. Hoppas på att kunna vara hemma imorn också :)

Madonna feat Lil Wayne - Revolver Tack Malin! För låten och för att du finns <3

Grattis i förskott!

Näe. Nu är det alltför länge sen sist. Det var ju längesen jag kom hem från Örebro men jag har inte haft någon skrivlust alltså. Och har det väl inte nu heller direkt men jag tänkte att jag ändå skulle skriva några rader för att det inte ska se ut som att jag slutat blogga ;)

Jag hade tenta i fredags. Jobbigt men skönt att den är över. Nu är det bara att vänta och se :)

Igår såg jag på Smallville. Ni vet hur jag tjatat om Lois och Clark men alltså det här avsnittet jag såg igår var helt fantastiskt. Jag är en sån där typ som sitter och kollar spoilers bara för att veta vad som händer. Det gör ingenting för mig för man ser det ju ändå sen. Men alltså det här avsnittet har jag väntat såå länge på. Men en serie som jag inte skrivit om är Merlin. En serie av BBC som handlar om Merlin och Arthur som tonåringar typ. Den är såå bra.

Nej nu ska jag lägga mig ner och sova. Ska ju till skolan imorn, i och för sig inte förrän tolv men i alla fall. Ska ju upp och kolla på Vakna med the Voice :)

Fast innan jag gör det så ger jag ett grattis till Johnnyboy som fyller år om en halvtimme ungefär. Grattis Grattis Grattis bästa vännen på 20 årsdagen i förskott!!!!!! Du är fantastisk du! <3 <3

"Too bad for you, prutten!" Ett citat av oss när vi kastat upp en gosedjursbjörn i enen som står på min tomt. Tror jag i alla fall. Haha.

"Är det du som är äggskallen, knäck ett ägg." Haha. Jag tror vi insett det som de flesta andra insett att detta skämt inte är så briljant som vi tyckte den där natten i Sandstorp men sjukt roligt hade vi den natten i alla fall. En av alla dessa nätter och dagar och ögonblick med dig som aldrig kommer gå att klara sig utan. <3

Godnatt!