Johnnyboy i Dirty Dancing? Hm...

Igår så åkte jag till stan med Martina och tittade i affärer. Sedan åkte jag hem för att möta Bella för att vi skulle handla. Mest skit. Men gott. Sedan åkte vi hem för att sedan gå bort till huset. Där vi åt chips och tittade på oskyldigt dömd, Dirty dancing och Heartbreak hotel. Sedan sov vi där. Det var roligt att sova borta(även om det bara är hundra meter bort :p)

Och idag fikade jag med först Elena och sedan kom Martina och gjorde oss sällskap. Det var mysigt det.

Beyonce - If I were a boy

Rädsla

Ibland måste vi stanna upp. Jag gjorde det igår kväll och stannade nog tills i förmiddags ungefär. Det var inget val jag gjorde utan för att jag blev tvungen till det.
Stanna upp och inse att livet inte är för alltid och att de vi älskar någon gång försvinner. Det gör ont att inse detta men
nödvändigt. Kanske för att vi ska ta tillvara på tiden vi har tillsammans.
Jag ville ringa henne på en gång när jag hörde att allt var okej bara för att höra hennes röst och förvissa mig om att det verkligen var sant. Men det gick inte. Jag önskar att hon var här nu hos mig men hon kommer nog snart hoppas jag. Rädslan försvann för ett tag åtminstone.

Jag minns när jag vaknade dagen efter min katt blev överkörd för några år sedan och jag kunde inte fatta det. Han skulle aldrig komma tillbaka. jag vet att jag är lyckligt lottad eftersom ingen som stått mig nära försvunnit.
Det är därför jag blir skräckslagen så fort någon jag älskar inte svarar i sin telefon. Då har det hänt dem något. Det är jag övertygad om. Det kan ha hänt de mest omöjliga sakerna. När de sedan svarar och allt är bra så är lättnaden överväldigande. Kanske är det här ett slags försvar? Det gör mig bara lite orolig för hur jag reagerar när det väl händer något...

T.I feat Rihanna - Live your life



Morgon.

Alltid när Alfons sover hos mig så brukar han alltid bli jättekelig på morgonen.
Då vill han gärna lägga sig nära och mysa men då vill jag gå upp så då får han följa med in och äta frukost.

Nu är Bella hemma en vecka.  Det är roligt det!

Böcker

Jag funderar på att läsa Stieg Larsson trilogin ännu en gång innan filmen kommer. Jag har läst alla tre böckerna två gånger redan men de är värda att läsas en tredje gång. Fast jag ska nog läsa Ladies av Mara Lee först. Jag älskar att läsa.
Särskilt om det är en sån bok som man inte vill sluta läsa. Fast det är alltid lite sorgligt när de tar slut.
Speciellt med Stieg Larsson böckerna för vetskapen om att det inte kommer fler gör det ännu ledsammare.
Fast jag har en ganska klar bild av hur jag skulle vilja att historien skulle avslutas. Jag längtar efter filmen men är lite orolig att jag inte kommer att gilla filmerna men jag ha bestämt mig för att inte tro att den kommer att vara som boken eller ens kunna hålla samma klass. Annars blir jag för besviken.
En rolig sak är att Paolo Roberto ska vara med i filmen. Det är coolt. Jag hoppades att han skulle vara det. Det ska bli spännande i alla fall.

Imorgon ska jag hämta Bella. Hon ska till tandläkaren och optikern. Då ska hon handla  och så ska vi hem och fika!
Nu gapar Mållgan och vill ut sen ska jag krypa ner bredvid Alfons och sova... Han sover i alla fall hela natten. Förhoppningsvis...