Örebrooooo!!!!!!



Jag är här nu!! Vi har roligt som alltid :)

My Amazing people <3 Love, love, love you!

Först ett stooort grattis till min fantastiska mormor som fyller 67 år idag. Jag syrran och mamma åkte dit på eftermiddan för att fika och umgås. Mormors syster Ingegerd var där också och det är alltid lika mysigt att träffa henne. Hon liknar Astrid Lindgren lite. Då förstår ni kanske att man inte kan annat än att gilla henne. Mormor var lite uppskruvad stackarn. Inte lätt att fylla år och alla ska hinna gratta och så men jag tror hon blev glad att vi kom i alla fall. Jag tycker dock att hon borde lugna ner sig lite. Ibland verkar det bli lite för mycket inplanerat i schemat ;) Älskade mormor <3

Och imorgon bär det av till Örebro och min älskade bästa vän. Det ska bli såå roligt.
Se upp för här kommer jag! ;)



Hahahahahahahaha. En bild säger mer än tusen ord...

Innan jag åker imorgon ska jag dessutom träffa Martina också. Det lär bli jobbigt med min feta väska men det får det vara värt. Jag får ju träffa henne ;)

Jag är så tacksam för att jag har så underbara människor i mitt liv :)

Jag vet inte vad jag ska ta för låtval, hm...

Vast - don´t take your love away

men hörrni, gillar ni inte den här låten så lär er för den är så fantastisk. haha... Har ni hört det förut? Näe...





Big Bang 2

Jag kan inte få nog av den här snubbens musik:

Big bang 1

Jaha. Nu är det söndag och jag ska straxt börja plugga. Jag vet ju att ju mer jag pluggar nu. Ju mindre behöver jag plugga senare innan tentan men det är såå svårt att komma igång jue men snart så. Annars träffade jag Martina igår och det var jätteroligt. Vi fikade och gick runt i den lilla staden och pratade och det var skönt :)
I Torsdags var klassen i Uppsala och gjorde övning. Det var roligt. Jag gillar Uppsala. Det är en mysig stad.
Och i Fredags kollade vi in åkrar. Det var väl intressant men svinkallt blev det efter ett tag och då är det jobbigt att stå och lyssna i kylan.

Underbar


Keep your feet on the ground and your head in the clouds

Igår var jag ute med Charlotte, Emma och Jennifer. Vi gick till Göta Källare och det var faktiskt riktigt bra där. Stort och det är verkligen något som inte är särskilt mycket förekommande vad gäller krogar och så det är alltså ett plus. Mycket dans blev det och det var en lyckad kväll. Jag sov över hos Charlotte och det känns skönt att bara kunna hoppa in i en taxi och vara hemma på typ inte ens en halvtimme :)

Annars är det rätt höstdeppigt men samtidigt mysigt. Jag blir lite trött på mig själv bara vad gäller pluggandet då jag hela tiden säger att jag ska plugga men sen blir det inte av. Eller det är bara de senaste dagarna det varit så, så jag tror att det kommer att komma tillbaka snart :)

Om ungefär en vecka är det tänkt att jag ska bege mig till Örebro och Bella äntligen. Det ser jag såå framemot. Att få se hennes lägenhet men så klart först och främst henne :) Det var så mysigt när jag var där sist. Det kommer att blirdet sena nätter med mycket skratt som alltid :)

Idag kollade jag på filmen The Proposal med Sandra Bullock. Den var helt sjukt bra faktiskt. Jag tordde inte det. Inte för att jag fattar varför jag inte trodde det. Typiskt min film :) Och Charlotte på tal om hundar så är det världens sötaste hund med i den ;)

Nu måste jag sova. Jag börjar sent imorn men jag går ändå upp rätt så tidigt för att kolla på Vakna med The Voice så nu är det dags.

Paramore - Brick by boring brick




Aino!!


Idol 2009

Någon av de här kommer att ta hem hela skiten.. Eller som jag vill ska göra det!

Yes

Jag klarade första tentan!

Please don´t take your love away from me

Nu har det gått en vecka sen sist men jag har inte haft nån lust att skriva sen jag blev av med min Iphone. Jag förstår inte hur någon kan stjäla. Jag skulle aldrig kunna göra så. Men nu är det som det är. Jag kände mig ledsen för det, för att jag kände inte att jag förtjänade det. Och jag inser nu när jag förlorat den hur beroende jag var av den. Jag har aldrig skrivit om den här men det är en fantastisk telefon. Det kommer nog inte bli någon ny tyvärr. Det får bli någon annan. Antagligen en Sony Ericsson Aino men vi får se.

Annars har jag haft redovisning idag på vårt arbete som vi jobbat med de senaste två veckorna. Sist ut var vi men det gick väldigt bra tycker jag. Tråkigt att vi ska splittras nu bara och komma in i en ny grupp men det blir säkert roligt. Jag är också glad för att alla serier har börjat igen och speciellt Gossip girl och... Smallville!!!!


Three Days Grace - World So Cold
Three Days Grace - Bully
Breaking Benjamin - Crawl