Chock!

Förstår först nu på riktigt att Vakna inte kommer tillbaka förrän den 18 Januari. Fatta, en hel månad. Helt sjukt. Jag har fan kollat på det programmet varje vardag hela hösten. Verkligen varje dag. Har jag varit ledig så har jag gått upp sju i alla fall. Jag kommer att sakna det i all fall och förmodligen många med mig :(

Nu är det "jullov" om man nu kan säga så med tanke på projektarbete och seminarieuppgift som hänger över en. Borde ha gjort mer idag men har man precis köpt Beverly Hills blir det svårt att göra annat än att kolla på det. Plus sitta vid datorn och inte ägna sig åt skolan. Skönt just då men ångest efteråt. Suck...
Haha, wtf! Anyway, ikväll kommer hon hem. Då blir det en nattpromenad.

Bo Kaspers orkester - Vi kommer aldrig att dö Lysande

Puss!

Långkjol! Part 2


Vi kommer alltid att leva!



Lyssna och njut!





Tradera har mig fast

Köpte ju som sagt långkjolen som kan ses i förra inlägget och det var en ren slump att jag gick in där och sökte och fann den. Vet som sagt inte om den kommer att vara fin på men nu är jag verkligen i farten där. Köpte en julklapp till mamma där för en spottstyver nämligen serien kvalster som gick på svt för några år sedan som mamma och jag kollade på och tyckte var jättebra.

Dessutom vann jag(jusste det låter mycket positivare även om man betalar för det) Beverly Hills säsong 1 som jag tänkt köpa men hittade den där för 100lappen billigare. Varför inte göra så här istället för att betala dyra pengar för en helt ny när man kan få den billigare och ge en person några slantar för en sak som de inte använder och som då jag blir gladare för :) Det finns nog ingen som säger emot. Nej Tradera är underbart. Det finns inget bättre än att fynda. Så ni som inte har ett konto där, starta ett. Jag kommer nu alltid att kolla om en vara finns där innan jag köpper en sprillans ny.

Har nu snart vunnit en klänning också :) Det finns inget bättre än att fynda :)

Puss.

Långkjol!





Den här kjolen köpte jag igår från tradera!!! Får se om jag har den på julafton och nyår. Jag hoppas verkligen att den passar också!!



Aerosmith - Dream on

Thank god it´s friday!

Idag är det fredag och jag är hemma. Idag ska jag och Annika börja på vårt projektarbete om Sunne. Så därför bestämde vi oss för att sitta hemma var för sig och läsa på om vårt valda planeringsproblem. Ett nytt dagis som vi ska placera någonstans. Får se hur det går.

Idag kommer Bella hem och den här helgen finns det mer tid för oss. Sist var jag ju på Bandy by najt och hon gick på operan så då blev det sena nattpromenader. Det gick ju också bra i och för sig men ändå.

Annars ska jag inte göra någonting speciellt i helgen. Plugga och som sagt vara med Bella :)

Men det är ju inte så dåligt..

Just nu saknar jag Astrid Lindgren...

Har läst och sett om grisarna som inte har blivit uselt behandlade och läste just på Expressen om kor som fick stå med lera upp till knäna och och som också dog i den. Jag vet inte men varje gång jag ser sånt här så börjar jag gråta. Jag älskar kor. Det finns ju inga snällare djur. De är snälla på riktigt. De gör inte en fluga förnär och det gör så ont att se dem fara illa. Dessa fantastiska djur.

Och det här är Sverige 2009. Det är sinnesjukt. Det är ju klart att det finns bönder som älskar sina djur och gör allt för dem men dessa hemska människor som inte gör det ska inte få ha djur. Så enkelt ska det vara. Läste att personen som gjort så här mot dessa kor nu måste se till så att det finns rent vatten och mat till korna, men det låter väl bra, nu kommer ju han garaterat att följa dessa råd men bara en liten detalj som fattas va fortfarande. Kärleken. Den ska vi tydligen skita i. Varför är man bonde med djur om man inte älskar dem. Då kan man väl jobba på ett ställe där man drunknar i lera på samma sätt som korna på den här vidriga gården. Fast egentligen borde man ju inte bli förvånad. Det finns ju knappt mänskliga rättigheter, varför skulle man ge djuren några?

Samhället går bakåt alltså. Det går tamejfan bakåt. Astrid Lindgren stred för djurrätten för 25 år sedan och hon vänder sig garanterat i sin grav när hon ser vad som händer i vårt land just nu men som säkerligen har hållit på ett tag men som ingen har vetat om. Vad har dessa inspektörer gjort de senaste åren. Suttit på sina arslen förmodligen. Skäms! Det är deras jobb att hålla koll på bönder så att de gör sina jobb. Jag hoppas att det kan bli en ändring nu men det är väl att hoppas på för mycket. Det kommer alltid finnas hjärtlösa idioter och det gör att allt känns rätt hopplöst. Men det sägs ju att hoppet är det sista som lämnar oss. Undrar om det gällde även för dessa kor som fick drunkna i lera alldeles hjälplösa. Det gör mig så fruktansvärt ledsen...


Thursday

Har fått en order om uppdatering så här kommer den ;)
Jag var på Bandy natten/kvällen till söndagen. Det var roligt och vi vann. Men herregud vilken träningsvärk jag hade dagarna efter men saknar att idrotta. Inte träna utan att spela en sport. Det är i och för sig skönt att bara träna också men när man är med i någon sport så tänker man inte på att man tränar och det är såå mycket roligare.
I måndags struntade jag i föreläsningen som skulle vara och drog med Syrran till Linköping för att hämta hem en syssling ;) Det var såå skönt att bara dra iväg sådär och ha en liten miniroadtrip. Vi fikade på Saltå kvarn och hade det jättemysigt.
Ikväll ska jag på återinspark i skolan :)