Snön

Fy fan för snön tänker jag!
Men så helt plötsligt blir jag otroligt tacksam, vi borde bli mer tacksamma. Det betyder att nånting är rätt.
Det är vinter i Sverige och då ska det vara svinkallt, det är bara vi som har haft "varmare" vintrar i några år.
Det var oroväckande när man hörde de äldre prata om vintrarna förr om åren och säga att det var otroligt kallt då.
Men att det nu då skulle bli varmare och varmare på grund ut av växthuseffekten. Men så känns det inte just nu när det ser ut att bli den kallaste vintern på länge. Och det gör mig rätt så lättad.

Det är klart att det är läskigt med bilolyckorna och trist med alla förseningar som blivit men man kan ju hoppas att alla som jobbar med tågen kan ordna till det. Och vad gäller bilolyckorna så borde man verkligen tänka över hur man kör och tänka på säkerheten först. Inte bara för sin egen skull utan även för alla andra. Att hellre komma fram hel än att komma fram i tid.

Jag irriterar mig på alla som klagar på snön och på alla inställda flyg. Vad fan kan man göra åt vädret? Ingenting! Och det är det som vi människor inte vill eller kan fatta! Vill man hellre att planet går och att man störtar? Och att man bara vill hem, skulle man ha tänkt på. Kanske skulle man inte ha åkt i december då, för det kan ju snöa på vintern. Vilken överraskning! Människor är så inställda på att allt ska fungera som de vill. Att allt ska rulla på enligt deras schema. Men de som jobbar på flygplatser och tåg är bara människor de med, de vill antagligen göra sina jobb så bra som möjligt. På samma sätt som de flesta vill.

Jag kan inte hjälpa att jag stör mig på människor som klagar på Sverige och kylan (inklusive mig själv ibland) Och att man bara skulle vilja resa bort. Men då kan man ju flytta, men det vill man inte. Sverige är så fantastiskt just med sina växlingar. Där varje årstid har sin tjusning. Skulle det inte vara nån snö skulle man klaga på det... Så enkelt är det. Vi blir aldrig nöjda förrän vi får vår vilja fram men tyvärr... så kommer vi för alltid att bli besvikna vad gäller vädret...

Vi borde bli tacksamma för att snön fortfarande faller här, vem vet hur länge till vi har det så?


Iron Maiden - When The Wild Wind Blows

Wonderman!


Fyr



Jättebra låt! Men fyren! ÅH!!!! Jag döör!

Gör min dag



Älskar den här, sjukt bra version!!! Spola fram en minut så slipper ni pratet innan om ni inte vill se det förstås ;)

Nu ska jag åka och träffa Charlotte :) alltför längesen sist :(

Nicki Minaj över huvudtaget, tror hon kommer bli stor, mest låtar hon gör med andra artister just nu men även hennes egna låtar har ljusglimtar, hon är cool!

Reflect The Storm



1:15 bland annat ;)

Castle walls


Man down