Hemvändarn

Idag är Bella här hos mig, hon har varit här sedan tisdags, mysigt att ha någon här som håller mig sällskap. Fast vi har inte suttit här och ugglat hela tiden, hon har haft saker för sig och det har även jag. Först hade jag en tenta i tisdags i naturvården och igår var jag med skolan till angarnsjön för att kolla in det naturreservatet, man är ganska trött på att kolla på det, det är rätt samma lika hela tiden men samtidigt är det rätt intressant ändå. Man har fått se endel.

Annars då så är detså skönt med värmen som kommer, snart är det verkligen sommar alltså. Med sommarlov och allt, så underbart det ska bli. En sommar i Stockholm, jag hoppas att den blir så underbar som den kan bli.

Katy Perry - E.T
Mauro Scocco - Sommar i Stockholm
Underbar sommarlåt

Imorgon åker jag hem till ön med mormor för att fira födelsedagen på lördag traditionsenligt med släkten på ängen med valborgseldning och brännboll med alla sysslingar. Det blir nåt det!

Ett livslångt skyddande av mig själv har gjort mig till den jag är idag.

Jag gör det inte för att jag vill, utan för att skydda mig från att bli sårad... Och jag vet att det bara är jag som kan ändra på det men jag vet inte hur...

Adele - Set fire to the rain

In flames i sommar