My New Shoes

Dom här ska jag ha när vi ska gå ut på fredag.






All I Ever Wanted


Lyssna!
Kelly Clarkson - All I Ever Wanted


This Is Where I Belong

Imorgon kommer Bella hem igen. Hon hann knappt åka tillbaka till Örebro förens hon skulle åka hem igen. Det tycker jag om :) Då blir det promenader ;) Lita på det. Jag släpar med mig alla jag kan så långt jag orkar. Hehe. Men du och jag brukar ju kunna gå ;)

Idag och igår har vi varit på varvet och jag är helt slut i kroppen och huvet. Efter att vi kom hem gick jag en lång promenad för att bättra på mina steg och efter det blev jag helt slut. Men det är så otroligt skönt att vara på varvet. Det är mycket slit men samtidigt får man ett sånt lugn där (även fast jag är rätt så lugn redan men ändå ;) ) Det är så skönt att se att man kommer framåt. Idag polerade vi och hade oss på en jättefin plastbåt och sjösatte den sen. Och sen fick vi höra att ägaren berömde den och tyckte den var jättefin. Då blev vi så glada och det känns bra. Jag har saknat varvet. Det är någonting speciellt med den slutkördheten man får där. Och hela stämningen. Det är aldrig någonting märkvärdigt. Och jag har spenderat många timmar där på Ithaka (Helt sjukt stor träbåt) och slipat genom åren. Jag var inte så gammal när jag tog första sliptaget där. Och det har gett mig mycket. Att kunna ta i. Och att vara envis. Eller så har jag haft det redan men det är så skönt att jobba fysiskt lite också. När man sedan ser att ens "skötebarn" (som jag sa till dig Malin idag) glider iväg på nya äventyr så blir man lycklig. Kanske är det också så härligt på varvet för att vi under alla år på våren vistats där  och det förknippar vi med våren som snart övergår till sommaren och man har allt det underbara framför sig.
Även om det ibland blir outhärdligt med allt slipand :p

Snart är det påsk och då kommer Mormor. Äntligen kommer hon hit. Och så Johan och Lisa med kusinerna. Det ska bli roligt.

Jag lyssnade på musik när jag gick idag(Vilken chock va!):
Apocalyptica - I Don´t Care
Edguy - Dragonfly
Bryan Adams - This Is Where I Belong
Britney Spears - Piece Of Me
Agnes - On And On

Det är några av dom jag lyssnade på och som jag inte tryckte förbi. Vilket det ju ofta blir när man tar alla låtar man har på Iphonen/Ipoden.



Sommar!!! Snart står vi där igen, Johnnyboy! ;)

Godnatt!!