Carousel


She´s back

Bella är också hooked på Twilight böckerna. Som mig och så många fler. De är såå bra. Jag läste ju ut dem för ett tag sedan. Får väl läsa dem igen kanske. Nu längtar vi efter nästa film.



Nu är Johnnyboy tillbaka! Äntligen :)

Jag har inte lyssnat på mycket annat än Paramore på ett långt tag nu men jag ville hitta något nytt och fann

The Audition- The way you move just nu men lär väl hitta fler bra låtar

men tro inte att jag slutat missbruka Paramores musik. Så fort jag ska någonstans strömmar Paramore ur mina hörlurar :)

Important?

Nu har det dröjt ett tag igen. Och dessutom var det ett tag sedan jag skrev någonting viktigt. Hm.

Men det går inte att tvinga fram det så det får bli vad jag gjort istället. Jobbat. Typ det.

Men idag var jag ledig. Och vad har gjort då. Jo kollat på Rederiet på Youtube. Haha. Sån är jag. Jag älskar det. Och visst blir det äckligt pinsamt ibland men vissa saker är faktiskt roliga fortfarande. Sjukt nog. Och jag minns fortfarande vissa saker och kommer ihåg hur det kändes när jag såg det då när jag var liten. Det är roligt också att se hur vissa av skådespelarna inte använder talspråk utan artikulerar orden från manuset. Det låter så konstigt men det är roligt. Kanske Rederiet inte är så viktigt men då när det gick på 90talet så var det många svenskar som satt bänkade. Och Nostalgi är underbart!

Nu ska jag titta på Segemyhr och sova.

Godnatt!

Freya och Freddy

Nu sitter jag uppe på berget hos Elaine och är hundvakt medan hon är borta över helgen. Bella och jag tog en promenad med Freja och Freddy och jag badade. Ska väl äta någonting snart också. Sen kommer Bella tillbaka fördå ska vi kolla på film. På stor projektduk. Det ska bli mysigt :)

Annars har jag jobbat den här veckan. Men nu ska jag bara slappa. Bella och jag åker till stan på Söndag. Får se om det blir något shoppat då. Sen åker hon till Sandstorp :( Men då ska jag jobba ett par dar igen.

Jaha. Nu får det räcka för denna gång. Tråkigt inlägg jag vet men jag har ingenting annat direkt att säga. Jag återkommer väl om det dyker upp något i skallen ;)

Paramore Det enda jag lyssnar på för tillfället. Det enda som jag inte tröttnar på.

I made it again

Jag kom in på Samhällsplanerarprogrammet på Stockholms Universitet. Jag kan inte fatta att jag gjorde det. Det känns overkligt och det kommer nog att göra det ända tills jag väl är där. Det känns ungefär på samma sätt som när jag klarade matten. En skön känsla. Jag klarade det.

Sen så får man ju se hur det går med allt men det är en annan historia. Just nu är jag rätt så upprymd för att någonting nytt äntligen kommer att hända. Och jag har ändå allt det gamla och fantastiska kvar :)

Idag kom Bella hem frå Rhodos också. Skönt. Vi ska ses imorn innan jag ger mig av till jobbet igen och prata igenom veckan. Det har varit sjukt jobbigt att inte ens kunna ringa till henne. Är hon i Örebro så kan man i alla fall det. Men ett par sms kunde vi utbyta i alla fall ;)

I Fredags var familjen på bio och såg Johan Falk. Den var jävligt bra faktiskt. Joel Kinnaman var suverän. Både pappa och jag blev dock förvånade ut av likheten med Roslund och Hellström senaste bok "Tre sekunder" men det var en cool likhet. Och jag förstod hur lik verkligheten filmen var. Och den steg i mina ögon. Jag kan rekommendera alla att se den :)

Ses snart!

Paramore - Fences Asbra låt och för att  Paramore får mig att tänka på allt som har med twilight att göra.

Jag som snart läst ut sista boken i twilight sagan. Sorligt men Skitbra böcker!

Twilight part 3

Hallå igen! Nu var det en vecka sen sist men det har varit fullt upp. I alla fall dem senaste dagarna. Då har jag jobbat i Gästhamnen. På eftermiddagarna och kvällarna. På förmiddagarna har jag mest väntat på att börja jobbet. Det är i och för sig rätt så jobbigt att bara vänta men imorn och helgen så är jag ledig. Ska bli skönt. Sen jobbar jag igen. Puh...

Idag kommer förmodligen den sista boken i Twilight serien hem till mig. Jag kan knappt vänta. Dessa böcker är helt otroliga. Ni som inte läst dom. Gör det. Jag köpte filmen för ett tag sedan också Jag såg den när den gick på bio. Men sen jag började läsa böckerna och såg filmen på nytt så har jag under en tid nu tänkt mycket på Twilight. Böckerna och filmen. Och jag längtar tills nästa film kommer. Jag tror dock att jag nu kommer att bli fast igen när jag alltså börjar läsa den sista boken. Jag vet inte varför man känner så här men det är en konstig känsla. Jag fick sån lust att läsa den andra boken när jag sett trailern för den andra filmen för att jag blev så nyfiken. Det gjorde ju inte längtan efter filmen mindre direkt kan man ju inte säga men det gjorde inget. För den var så bra alltså.

Vi ses!

Grattis på Födelsedagen allrakäraste syster!

Idag fyller min älskade syster 22 år. Tänk vad gammal hon blivit min syster. Tittar jag på bilder från slutet av 80talet så ser jag bilder på två stycken som är i samma ålder som du är nu och som får ett barn den 1 juli för 22 år sedan alltså. Min syster. Och då kan man se att hon varit mindre än idag och försår hur gammal hon faktiskt blivit. Och denna hon skulle leva 2 år ungefär i ensamhet. Efter 2 år ska de två föräldrarna få ett till barn. Mig. En arg en. Som skulle retas som lillasyskon gör. Som kunde vara otroligt jobbig precis som du. Som du kunde leka med och som du kunde bråka med. Prata med. Vara med. I alla väder. Gräva i diken och åka pulka med.

Som förstår storheten med Inflames.
Som förstår min kärlek till Astrid Lindgren och delar den.
Som älskar att baka och påta i trädgården. Det gör dock inte jag tyvärr men det skulle jag vilja göra.
Skiter i vad folk tycker precis som jag.
Ältar precis som mig och som vi ärvt av mamma.

Idag ska du och jag mormor Kristoffer Jennifer Bella och Tobias till skansen för att fira din födelsedag och det ska bli jättekul. Du vet ju redan vad du ska få men vad gör väl det när du valt det själv och vill ha sakerna.

Även om jag ibland anser att du har fel och även om du gjort mig ledsen ibland skulle jag göra vadsomhelst för dig om det krävdes. För du är MIN syster och endast MIN! Och det är bara jag som får bråka med dig.

Jag vill väl med det här inlägget bara säga två saker:
Jag älskar dig! Och Grattis på födelsedagen!