Alright

Jag kan inte fatta. På lördag klockan 6 sitter jag där i biosalongen för att se "Män som hatar kvinnor". Jag har väntat så otroligt länge. Sen jag hörde att det skulle göras en film. Och nu är jag snart där. Det känns så roligt.
Gud vad jag tjatar om denna bok! Och film!

Jag kan inte hjälpa det. Jag gillar den här:
Zac Efron - Scream


Happy Birthday!

Grattis på födelsedagen Mamma!!!!

I Made It!

Jag klarade matten!!! Jag gjorde det faktiskt. Jag trodde det inte men efter allt kämpande så gick det. Och jag har gjort det helt själv. Det är ingen som hjälpt mig. Det känns bra. Riktigt bra.

Happy Go Lucky

Jag såg just Happy Go Lucky. Den var rätt härlig faktiskt. Lite skum och egentligen ledde den ingenstans men jag gillade den ändå eftersom den var rätt så fin :)

Jag fick hem tre böcker från CDON som jag beställde igår. Jävligt snabbt det gick att få hem dom. Så nu har jag och läsa en vecka i alla fall ;) Haha.
Stella & Sebastian av Jenny Leeb, Livet är en fest av Adele Parks och Sista sommaren(med dig) av Ann Brashares. Alla verkar såklart bra enligt mig eftersom jag valt dem. Jag hade tänkt att kolla igenom Män som hatar Kvinnor en fjärde gång innan jag ska se filmen men nu är den utlånad till mormor så det går inte tyvärr :(

Igår såg jag Australia, Vicky Christina Barcelona och Låt den rätte komma in.
Australia var bra. Vääldigt lång men helt okej. Vicky Christina Barcelona var sådär. Den ledde inte heller direkt någonstans. Den slutade typ som den började. Och det känns lite tråkigt. Låt den rätte komma in då. Jag vet inte riktigt. Jag har ju läst boken och tyckte att den var ganska bra. Inte överdrivet bra och detsamma gäller nog filmen. Barnen som spelar Oskar och Eli var dock riktigt bra tycker jag.

Om tre timmar ska jag och Malin bege oss upp till hundarna där åtminstone jag kommer att spendera den mesta tiden sju dagar framåt. Men det ska bli roligt. Läsa mina tre böcker och ha det skönt. Hoppas jag...



Pirate Bay

Alla har väl hört om rättegången mot de fyra männen bakom Pirate Bay och läste just på Aftonbladet att Åklageren backar i en åtalspunkt. Det är lite roligt allt det här tycker jag. Igår hade han tydligen gått igenom hur Pirate Bay sidan fungerar. Hur man laddar ner och så vidare. Varför då? Vill han att fler ska ladda ner? Vill han alla ska lära sig hur det går till?

Är det inte bara att inse att det inte går att stoppa och följa med i utvecklingen? Jag vet inte men som Pirate Bay killarnas advokat sa så är dessa killar överlägsna poliserna tekniskt och som jag sagt förr så kommer vi alltid ligga steget före.
Det är ju faktiskt såhär gillar man musiken så köper man skivan. Men jag vill inte köpa någonting innan jag vet att det är bra. Är det bara en låt på skivan som är bra så tänker inte jag köpa den bra låten för 200 spänn. 1 bra låt och 19 dåliga. 200 spänn. Never!
Skivbolagen borde sluta vara så mossiga och inse fakta!

Annars då så ska jag och Malin vara hundvakt från Onsdag och en vecka framåt. Det ska bli roligt. Att ha något att göra ;)

HEAT - 1000 miles

Laugh until you cry

Nu sitter jag hos Bella i Örebro och väntar. Martina och Elena ska snart komma över och vi ska beställa mat och sen ska vi svulla chips och kolla på Melodifestivalen.

Igår var vi på Coren och festade. Men först var vi här hos Bella och förfestade och tog en massa kort och skrattade hur mycket som helst. Det var jätteroligt och sedan gick vi alltså till Coren och dansade. Sen så gick vi hem och Bella och jag värmde vitlöksbröd och åt makaroner klockan två på natten. Det var gott det.

Imorgon bär det av hem till Stockholm igen. Det har varit väldigt roligt den här helgen.







Kevin Rudolf - Livin´ it up

It Reminds Me Of Summer

Jaha. Just nu händer ingenting alls. Jag har precis varit på promenad och ska snart gå och duscha.
Igår så flyttade Malin och Tobias in i friggeboden på riktigt kan man säga. Mamma och Malin var på IKEA och köpte de sista sakerna och vi hjälptes åt att bygga ihop dem och så men allt blev inte klart så Malin har endel att göra idag. Jag ska väl hjälpa till så småningom om jag får.

Annars ska jag nog titta på de sista avsnitten av Skärgårdsdoktorn. Jag har kollat på de andra så nu är det sista skivan kvar. Den är mysig. Den påminner så mycket om sommaren så därför är det så skönt att titta på den och drömma sig bort en stund.

Åhh nu kan man boka biljetter till Män som hatar kvinnor. Gissa vem som kommer att göra det snarast?

This Is What I Wish For




Nu är det över

Provet är gjort och kursen är gjord. Jag kan inte fatta men vad jag kan fatta är att det är helt sjukt skönt :)

Jaja nu ska jag lägga mig på soffan och äta naturgodis. Det gör ont som fan i ryggen så nu ska den få vila lite.

Jag vet inte vad jag ska ha för rubrik

Jaha nu är det två dagar kvar till provet. Jag ska ärligt säga att jag har panik men hoppas att det ska gå bra. Se när det över. Och det känns otroligt skönt.
Jag och Malin har just gjort i ordning i källaren för att pappa ska ha lite bättre koll på sina grejer. Det var väldigt rörigt men nu är det okej i alla fall. Det var mest Malin som fixade men jag var med på ett hörn.

Det var typ det. Jusste träffade Charlotte en stund igår för att jag skulle låna en grafritande miniräknare. Så det känns skönt att jag har en sån till provet. Annars hade jag väl fått köpa en. Men Charlotte, du får låna min mattebok sen. Så slipper du köpa någon. Det är bra när man kan låna av varandra.

Nej nu ska jag äta lunch. Sen väntar jag på att Bella ska höra av sig så att vi kan ta en efterlängtad promenad. Det är ju typ en månad sen sist men nu är hon hemma från och med igår kväll tills på måndag så då blir det promenad igen :)
Och sen så blir det matte resten av tiden :(